10 Mayıs 2008 Cumartesi

POSTA, “ERMENİ POSTASI” GİBİ

12 Şubat, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümüydü.
Her yıl, büyük coşkularla kutlanan “12 Şubat Kurtuluş Bayramı” bu sene, Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ünde iştirakleriyle daha coşkulu geçti. Daha kalabalıktı. Öyleki “Cumhuriyet Mitingleri”nin belki on katı kadar falan…
Her yıl olduğu gibi, bu senede çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler arasında tabi ki temsili “bayrak olayı” ve “Sütçü İmam” olayı da vardı. Tam, “Bu senede kazasız belasız, Allah’a şükür bir bayramı kutladık” derkeen…
Oda ne!
13 Şubat tarihli (Aydın Doğan’ın “çok satan”(!) gazetesi) Posta gazetesi manşetten vermiş “coşku”yu. “Coşkuyu” dedikse hemen “iyi ya” demeyin, durun hele...
Bir gazete durup dururken, her yıl tekrarlanan bir töreni manşete çekmez herhalde! Hele bu gazete Aydın Doğan’ınsa!…
Öyle bir manşet atmışki, resmen Maraşlı’yı, Cunhurbaşkanı’nı ve hatta Türkiye cumhuriyeti’ni “jurnal”lemiş Avrupalılara.
“Yurtta sulh; cihanda sulh bu mu” demiş.
Zoruna gitmiş, Sütçü İmam’ın Müslüman Türk kadınının namusuna /örtüsüne el uzatan, yırtan “Faransız keferesi”ni tek kurşunla yere sermesi besbelli!..
Ne yapacaktı ya Sütçü İmam?
Yurdunu işgal eden; bununlada kalmayıp kadınlarının örtüsüne/namusuna el uzatan, sarkıntılık eden Fransız üniforması giymiş Ermeniye…
Silah sıkmayıp “karanfil”mi verecekti!
Ya da, gözünün önünde yaşanan insanlık dışı olayı göemezden gelip, “onursuzca” kaçacakmıydı. Gözmü yumacaktı “Türk kadınının namusunun kirletilmesi”ne.
Hadi “Posta”cılar cevap verin!
……
Şunu unutmayınki, Sütçü İmam bu gün yaşamış olsaydı, İzmir’de sergilenen “çarşaf yakma” şerefsizliğini yapanlara da; Ankara Sıhıye Meydanı’nda mitinğ otobüsünün üstünde yaşlı kadının başındaki örtüyü çekip alma alçaklığını gösterenlere de; dans ettiği sahnede çarşafı yerlere atıp çiğneyen “sürtük”lere de; başörtüsüne “fahişe kıyafeti” deme küstahlığını gösteren insan müsveddelerine de “beyaz karanfiller” vermezdi herhalde!

Bir başka haber başlığında “Ermeniyi de işe karıştırdılar” demiş.
Ne yani, her fırsatta “soykırım”dan bahseden; Dünya’nın her tarafında Türkiye aleyhine “lobi” yapan “Ermeni dostlarımız”ın kurtuluş harbinde yaptıklarını unutup, sineyemi çekecektik. Bizleri her fırsatta “soykırım yapmak”la suçlayanlara “öpücükler”mi yollayacaktık. İşgalci Fransızlar’la bir olup, yıllardır birlikte yaşadıkları bizlere olmadık “insanlık dışı muamale”yi yapanlara “hayır dua”mı okuyacaktık!
Hiç kıvırmayın, azıcık delikanlı olun…
Hırsızdan yana mısınız; ev sahibinden yana mı?
Türk’den yanamısınız; Ermeni’den yanamı?
Müslümandan yanamısınız; “gavur”dan yanamı?
Türk gazetesimisiniz; “Ermeni Postası”mı?

Bir diğer alt başlık ise “Gösteride Cuma namazı sahnesi”
Breh breh breh…
“Bayrak Olayı”nda geçen cuma namazı sahnesinden rahatsız olmuşlar.
Belli ki, bir yerlere “bir şeyler” anlatmak istiyorlar bununla. Temsili bile olsa namaz bu derece “rahatsız” ediyor bunları.
Kuduruyorlar.
Varın siz, gerçek bir namazdan ne kadar “haz” ederler hesap edin. Hele gösterileri hazırlayanlar birde “İmam hatipli” olunca…
İstiyorlarki o sahnede namaz olmasın, insanlar namazı hatırlamasın, Allah’ı anmasın…
İstiyorlar ki o sahnede “kadeh”ler kaldırılsın; “dansöz”ler oynatılsın.

Cumhurbaşkanı’nın, gösterileri “beğeniyle” izlemesi ve alkışlamasına hepten “kıl” olmuş olmalılarki;
“Cumhurbaşkanı çok mutlu oldu” demişler.
İstiyorlarki Sezer gibi, Milletin değerlerine uzak olsun, dini değerlere uzak olsun, milletten kendini soyutlasın, sevilmesin, “donuk”, “mat” ve “itici” bir sıfatla, gayet resmi bir tavırla gösteriyi (kerhen) izlesin ve zırhlı arabasına binip çekip gitsin.
Hayır beyler hayır.
“O günler” artık çoook gerilerde kaldı ve inşaallah bir daha hiç gelmeyecek. “Siz” ve “sizin gibiler” istemesede bu artık böyle olacak. Biliyoruz, tahmin ediyoruz, çıldırıyorsunuz; kahroluyorsunuz ama elinizden bir şey gelmiyor. Sadece sahibi olduğunuz medya organları raracılığı ile ve köşe başlarını tutmuş “paralı kalemşörleriniz”le milletin değerlerine, dinine saldırarak tatmin olmaya çalışıyorsunuz.
Bunu açıkça da söyleyemiyorsunuz.
“Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya” çalışıyorsunuz gizlice ama, attığınız manşetler sizi “ele” veriyor.
Şimdi söyleyin bakalım siz nesiniz, kimsiniz?
Yoksa Haçlıların ve siyonizmin “turuva atı”mı…
Türk “Posta”sımısınız “Ermeni Postası”mı...
17.02.2008